Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

8,4 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
8,6
Komfort
8,0
Lokalizacja obiektu
8,5
Udogodnienia
8,1
Personel
9,4
Stosunek jakości do ceny
8,1
Opinie
    Magdalena
    pl
    10
    3 stycznia 2018
    Właściciele cudowni i uśmiechnięci. Polecam każdemu, my wrócimy na lewml
    Gabriela
    pl
    10
    2 października 2017
    Fantastyczne miejsce na pobyt w Mikołajkach!
    W naszym pokoju była wanna (tak wybraliśmy), ale okazało się, że przez skośny dach w łazience prawie niemożliwe jest wzięcie w niej prysznica :) Wanna - to kąpiele w wannie. Grzejnik w łazience już trochę zaczyna rdzewieć (zapewne od częstego suszenia ręczników), więc wkrótce trzeba go będzie wymienić. Żarówki w pokoju i w łazience świecą dość słabo, było intymnie, ale przydałoby się więcej światła :) Ale to drobnostki, na ogólny komfort nie mające wpływu.
    Odwiedziliśmy gościniec poza sezonem, dlatego nie mieliśmy okazji skorzystać z wielu udogodnień dostępnych na miejscu (basen dla dzieci w ogrodzie, bliskie zejście do plaży, wypożyczenie łodzi), ale wszystko, z czego skorzystaliśmy, było cudowne. Pokój czysty, przestronny, z balkonem, widokiem na piękny ogród i na jezioro, ładnie urządzony, zadbany. Śniadanie smaczne i sycące. W pokoju było ciepło (początek października, po zmierzchu na zewnątrz było naprawdę zimno) i przytulnie. Właściciele obiektu niezwykle uprzejmi, mili i gościnni. Widać, że im zależy na komforcie i dobrym samopoczuciu gości. Szum lipy pod oknami dodatkowo nastraja bardzo romantycznie :)
    Gość
    pl
    9,2
    26 września 2017
    Wszystko super
    Damian Kucharczyk
    pl
    10
    25 września 2017
    Obiekt rewelacyjny. Bardzo miła obsługa. Gorąco polecam.
    Cezary
    pl
    9,0
    5 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Grzegorz
    de
    9,6
    27 sierpnia 2017
    Wspaniałe okolice godne polecenia, jedynie pogoda nie dopisała .
    Czysto, przyjemnie i wspaniała atmosfera. Piękny, zadbany ogród w którym można zrobić grila jak również wypocząć
    Anna
    at
    6,7
    23 sierpnia 2017
    Lozka owszem wygodne. lecz niestety kompletny brak miejsca na wlasne rzeczy( wszystko trzymane w walizkach), nie moznosc rozparcelowania sie, pokoj dobry moze na 2 osoby, ale nie 3-ciasno, brak gniazdka do podlaczenia malej lampki, waska szafa-tylko do powieszenia kilku rzeczy, brak jakiejkolwiek polki.....1 stoliczek nocny na 3 osoby. Lazienka-kran poluzowany, przez co cieknie woda i pod umywalka jest caly czas mokro, kabina prysznicowa nie domyka sie.
    Paweł
    pl
    6,7
    22 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Dominik
    pl
    8,8
    20 sierpnia 2017
    Trochę za duża cena Wanna zamiast prysznica Brak półek w szafie
    Bardzo czyste i ładne pokoje Bardzo miła i pomocna obsługa Lodówka w pokoju 10 minut spacerkiem do centrum idąc cały czas dróżką nad jeziorem
    Urszula
    be
    7,5
    6 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Grzegorz
    pl
    10
    16 lipca 2017
    Nocleg "Pod Lipą"
    Trochę niewygodna wanna.
    Świetna lokalizacja - cicho i spokojnie ale stosunkowo blisko centrum (w sam raz na mały spacer wzdłuż jeziora). Piękne widoki na jezioro i okolicę. Bardzo miła i dyskretna obsługa - co dla nas było dużym plusem (praktycznie niezauważalna ale zawsze do dyspozycji w razie potrzeby - wystarczy jeden dzwonek i już pojawia się uśmiechnięta Pani). Przestronne pokoje z lodówką i TV.
    Sławek B.
    pl
    8,3
    29 czerwca 2017
    Polecam
    Wszystko ok
    Przyjazna atmosfera
    Adriana Janczewska
    pl
    9,6
    25 czerwca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Edward
    pl
    10
    13 czerwca 2017
    Najlepszy wypoczynek :)
    Wszystko doskonałe ;)
    Marcin
    pl
    10
    12 czerwca 2017
    Uprzejmość, otwartość i troskliwość właścicieli obiektu.
    Adrian
    pl
    8,3
    5 maja 2017
    polecam
    Marek
    pl
    9,2
    4 maja 2017
    oki
    Pani gospodyni elokwencja nie zna granic :)
    Paulina
    pl
    10
    27 stycznia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Viktoriya
    pl
    7,9
    11 grudnia 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Elnino
    pl
    7,5
    6 października 2016
    Generalnie OK
Ładowanie opinii